top of page
Foto van schrijverNienke - Beauty First

Gezichtsbehandelingen, ontdek de voordelen

Bijgewerkt op: 30 jan.

Iedereen geniet wel van een ontspannende gezichtsbehandeling, nietwaar? Het is een moment waarop je even helemaal tot rust komt en jezelf verwent. Maar wat nog belangrijker is, is dat een gezichtsbehandeling je huid goed verzorgt. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet stralend, fris en verzorgd uitzien? Het begint allemaal met de juiste huidverzorging. In deze blog ontdek je waarom jouw huid dat nodig heeft en welke behandelingen beschikbaar zijn.


Behandeling op maat met Botanical Beauty

Tijdens onze behandelingen maken we gebruik van de heerlijke producten van Botanical Beauty. Deze producten zijn 100% natuurlijk en biologisch, en ze stimuleren je huid om zelf aan het werk te gaan en de verslaving aan paraffine te doorbreken. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor diverse huidproblemen zoals  eczeem,  psoriasis,  rosacea, extreem droge huid, acne en couperose. We hebben zelfs een speciale verzorgingslijn voor de  bestraalde huid.



Upgrade je gezichtsbehandeling met Cupping Massage

Wil je nog meer uit je gezichtsbehandeling halen? Kies dan voor onze cupping massage. Deze massage techniek helpt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en fijne lijntjes te verminderen. Het stimuleert de doorbloeding, verhoogt de collageenproductie, verlicht spanning, verbetert de opname van huidverzorgingsproducten en werkt als natuurlijke ontgifting. Voor slechts €17,50 extra voeg je deze super effectieve upgrade toe aan je gezichtsbehandeling. Klik hier voor meer informatie.


Een gezichtsbehandeling om de vijf tot zes weken geeft je huid de broodnodige boost. En waarom zou je niet regelmatig naar de schoonheidsspecialiste gaan?


Waarom een gezichtsbehandeling?

  1. Naarmate je ouder wordt, maakt je huid steeds minder snel nieuwe cellen aan, wat resulteert in rimpels en een drogere, doffere huid. Een goede gezichtsroutine versnelt dit proces voor een frissere uitstraling.

  2. Een schone huid veroudert minder snel. Hoewel we veroudering niet kunnen voorkomen, kan een behandeling helpen om de huid jong te houden.

  3. Intensieve huidverzorging vermindert tekenen van veroudering zoals rimpels, kraaienpootjes en een slappe huid. Een gezichtsmassage verbetert de doorbloeding en verstevigt het bindweefsel.

  4. Een goed gereinigde huid neemt de actieve ingrediënten van verzorgingsproducten beter op. Een schoonheidsspecialiste reinigt de huid diep, waardoor deze beter toegankelijk is voor verzorgingsproducten.

  5. Hormonale veranderingen kunnen de huid beïnvloeden, zoals droogheid of acne. Met de juiste producten houd je je huid in balans.

  6. Seizoenswisselingen vereisen verschillende huidverzorgingsroutines. Een schoonheidsspecialiste weet precies wat je huid op elk moment nodig heeft.

Tot slot

Regelmatige bezoeken aan de schoonheidsspecialiste en goede huidverzorging zijn essentieel voor een gezonde huid. Verwen je huid en lichaam goed!


Liefs,

Nienke


 

245 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page