top of page
Foto van schrijverNienke - Beauty First

Gouden tip tegen kriebel door rupsen

Bijgewerkt op: 21 jun. 2022

Mei, juni en juli zijn de maanden waarin er veel rupsen rondkruipen. En op dit moment is vooral de eikenprocessierups in groten getale in de natuur aanwezig. De haartjes van deze rups kunnen bij mensen en ook bij dieren flinke kriebel veroorzaken op de huid. Dat kan gaan ontsteken of zelfs benauwdheid teweegbrengen. Heel vervelend en frustrerend, natuurlijk.


Mocht je lichaam, nek of gezicht of die van je kinderen dus onder de kleine rode bultjes zitten die flink kriebelen, gebruik dan de Aloë Vera Gel. De heilzame werking van Aloë Vera is al eeuwen bekend. Echt een aanrader!


Deze wondergel van Botanical Beauty werkt verkoelend en verfrissend voor de aangedane en kwetsbare huid. Hier nog wat tips wat je zou kunnen doen als je niet kan stoppen met krabben:


1. de microscopisch kleine haartjes van de rups, die de bultjes veroorzaken, kan je met plakband van je huid verwijderen.


2. je zou je lichaam ook even goed kunnen scrubben zodat de haartjes er van af komen.


3. dan smeer je je goed in met Aloë Vera Gel op je huid wat de irritatie tegengaat

Aloë Vera Gel brengt dus verlichting waardoor je hopelijk stopt met krabben.


De aloë Vera Gel is ook hydraterend en goed te gebruiken bij een droge huid (ook fijn voor je droge handen door het vele wassen). En wist je al dat de gel ook een fijne after sun is?


Bestellen of meer weten? Bel / app 0641192621


Zorg goed voor je huid en lichaam,

Liefs Nienke






 
61 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page