top of page
Foto van schrijverNienke - Beauty First

Nagelstyling

Bijgewerkt op: 3 mei 2022

Wil je mooie verzorgde handen of lange nagels? Er zijn veel verschillende mogelijkheden:


- Gellak

- Rubberbase

- BIAB

- Polyacryl gel

- Nagelbijter arrangement


(Lees verder onder de afbeeldingen voor meer info)


Gellak

Gellak is een stevige nagellak wat onder een LED lamp uithardt. Gellak blijft maar liefst 2 tot 3 weken zitten en geeft extra versteviging aan de natuurlijke nagel, waardoor ze minder snel afknappen. Het beschadigd de natuurlijke nagel niet.


De gellak wordt in 4 lagen aangebracht; 1 laag base coat of rubberbase, 2 of 3 lagen colour coat en 1 laag top coat. Op deze manier zorg je er voor dat de kleur niet in de nagel trekt en dat het er stevig op blijft zitten.


Rubberbase

Een rubberbase is een dikke base coat die extra versteviging geeft aan de nagel en er voor zorgt dat de gellak langer en mooier blijft. Op deze manier hoef je 3 tot 4 weken niet naar je nagels om te kijken. Ook voor broze nagels die snel splijten of afknappen is dit een perfecte oplossing!


BIAB

BIAB staat voor builder in a bottle. Door BIAB worden je nagels steviger. Het is uitermate geschikt voor nagels die snel splijten of afknappen.

Ook is het mogelijk om er een korte verlenging mee te maken en eventuele scheurtjes/hoekjes etc. mee te repareren. BIAB heeft neutrale kleuren waar ook een mooie babyboom nagel mee te creëren is, maar een leuke gellak kleur kan er ook gewoon overheen.


Polyacryl Gel

Wil je graag lange en stevige nagels? Dan kun je kiezen voor polyacryl Gel;

met de hand gemaakte kunstnagels.

Het verschil met gewone acryl is dat de PolyGel uithardt onder de LED lamp, het stinkt niet en heeft een minimale kans op contactallergie.


Je kunt kiezen voor de lengte die je maar wil en in de vorm die je mooi vind. De nagels worden helemaal met de hand gemaakt. Je kunt gaan voor een basis kleur of je neemt er nog een mooie gellak kleur bij.


Houdbaarheid van de nagels

Alle producten blijven 3 - 4 weken zitten. Na 3 weken zie je dat de nagels zijn uitgegroeid en ontstaat er vervolgens lifting. Dit betekent dat er lucht onder de nagels komt. Het advies is om niet veel langer te wachten met een nabehandeling. Zo voorkom je dat er vocht en vuil onder je nagels komt en dat je nagels er (pijnlijk) kunnen afknappen, waardoor ook je eigen nagels kunnen beschadigen.


Nagelbijter

Ben jij een nagelbijter en wil je daar van af? Ik kan je helpen! Want wanneer je kunstnagels van polyacryl gel hebt, kun jij niet meer gaan bijten.


Je zult wel even moeten wennen aan deze nagels. Jij bent gewend om alles met je vingertoppen te doen. Nu zul je waarschijnlijk vaak je nagels stoten. Om deze reden begin ik altijd met het maken van korte nagels.



De belangrijkste taak voor jou is het afleren van nagelbijten. En bij de eerste lukt het ook, want door de kunstnagels voelt het bijten anders aan. Op het moment dat je onbewust de vinger naar je mond brengt en je eerste “bijt” neemt, word je je bewust van de kunstnagel. Het werkt als een geheugensteuntje om niet te bijten.


Samen komen we vast tot een prachtig resultaat. De aanhouder wint! Misschien moet je wat vaker terugkomen, maar uit eindelijk zul je leren van je nagels af te blijven.



Risico's van nagelbijten

Naast dat je handen er niet verzorgd uit zien, kan dit ook veel andere ongemakken met zich meebrengen. Je handen komen in aanraking met honderden dingen per dag, door het nagelbijten komen allerlei bacteriën en ziektekiemen in je mond. Alle risico’s op een rijtje:

  • Slechte adem

  • Infecties aan de nagelriemen

  • Scheefgroeiende nagels

  • Traumanagels

  • Schimmelinfecties aan de nagel

  • Gebitsproblemen

  • Tandvleesproblemen

Prijzen:

Kijk voor alle behandel prijzen op www.perron84.nl


Ben je nieuwsgierig naar meer foto's? Neem dan een kijkje op Instagram of Facebook


Meteen een afspraak maken?

- Bel of app: 0641192621

- Gemakkelijk een online afspraak maken doe je hier.


Liefs Nienke


 

313 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page