top of page
Foto van schrijverNienke - Beauty First

Wenkbrauw styling

Bijgewerkt op: 3 mei 2022

Hoe je wenkbrauwen er uit zien, heeft invloed op je uitstraling. Een v- vormige wenkbrauw oogt boos, een lage wenkbrauw triest en een te hoge wenkbrauw oogt verrast. Daarnaast geven nette, verzorgde wenkbrauwen een frisse blik.


Wenkbrauwen stylen vind ik heel leuk om te doen! Ze maken je look af en zorgen voor de juiste uitstraling. Het leukste vind ik henna brows en brow lift, omdat je hiermee de wenkbrauwen optisch voller kan laten lijken.


Dit zijn alle wenkbrauwbehandelingen:

- Wenkbrauwen harsen

- Wenkbrauwen verven - Henna brows

- Brow lift



Henna

In tegendeel tot gewone wenkbrauwverf, wordt er met henna niet alleen de haartjes, maar ook de huid geverfd. Op de huid blijft het 8 - 14 dagen zitten en in de haartjes blijft henna langer zitten dan gewone verf. Ook heb je met henna meerdere tinten, dus kun je beter de kleur van de wenkbrauwen op de huid en haarkleur afstemmen. Je hoeft niet bang te zijn dat ze te donker of zwart worden. Henna heeft dus veel voordelen.




Brow lift

Bij brow lift ( ook wel brow lamination genoemd) worden de haartjes omhoog gestyled. De lotions die gebruikt worden tijdens de behandeling zorgen ervoor dat de wenkbrauwhaartjes mooi omhoog blijven staan wanneer jij ze 's ochtends omhoog kamt, in de gewenste richting. Zo lijken je wenkbrauwen veel voller en blijven ze mooi de hele dag!

De behandeling wordt om de 6 tot 8 weken gedaan.




Heb je vragen over de behandelingen? Stel ze gerust.

Liefs Nienke



55 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page