top of page
Foto van schrijverNienke - Beauty First

Minerale make - up

Bijgewerkt op: 19 jul. 2020

Visagie

Heb je een feestje of een andere gelegenheid waar voor jij mooi opgemaakt wil zijn? Daarvoor kun je een afspraak maken in de salon. Bij grote groepen, bijvoorbeeld voor een bruiloft, is op locatie ook een mogelijkheid. Heb je ook een haarstyliste nodig? Dan kom ik samen met een haarstyliste van perron84 naar je toe. (Informeer voor de mogelijkheden)

Ik werk met minerale make- up van Mineralissima. In deze blog lees je waarom ik hier voor heb gekozen en waarom dit beter is voor jou huid.


Een gezonde huid

Om je huid gezond te houden is het belangrijk dat je weet wat je op je huid smeert. Zoals je misschien al wel in andere blogs van mij hebt gelezen, zitten er in veel cosmetica producten veel afvalstoffen wat je huid kan irriteren of uitdrogen. Dit geldt ook voor make- up.


´Taking care of your skin is more important than covering it up'


Huidproblemen

Bij huidproblemen moet je altijd uitkijken welke cosmetica producten je gebruikt om te voorkomen dat het erger wordt. Sommige huidproblemen zijn juist het gevolg van verkeerde cosmetica producten. Door die ‘niet natuurlijke’ ingrediënten in ‘normale’ make- up kan de huid geïrriteerd raken of poriën verstoppen en puistjes veroorzaken. Ook huidproblemen worden alleen maar erger door het gebruik hiervan. Naast een goede huidverzorging is het dus ook belangrijk dat je make- up gebruikt wat je huid niet verstikt; minerale make- up.


Wat is een minerale make- up?

Een minerale make- up is gemaakt van natuurlijke producten en is vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen, siliconen en andere chemicaliën. Het is hypoallergeen en milieuvriendelijk. Kortom; heel vriendelijk voor je huid. Het geeft een natuurlijke look, geen masker effect maar is wel dekkend. De make- up blijft lang zitten en is betaalbaar.


Afspraak maken? Klik dan HIER.


 


34 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page